€0.00
Winkelwagen

APC Monitoring & Dispatch Service houdt jouw systeem altijd gaande

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Edge computing is de basis geworden om betere klantervaringen mogelijk te maken en bedrijfsgroei te ondersteunen. Maar zonder de juiste middelen kan dit erg lastig te onderhouden zijn. APC Monitoring & Dispatch Service is een proactieve aanpak om jouw IT op een eenvoudige en overzichtelijke manier te managen. Bestel je deze Monitoring & Dispatch Service nu bij Dustin.
Bekijk producten

Niets is vervelender dan een slecht onderhouden product dat voor onnodige en ongewenste downtime kan zorgen, die jouw werkzaamheden stillegt. Daarbij hebben on-site medewerkers vaak geen tijd of niet voldoende kennis om het probleem op te lossen. Om dit te voorkomen en jouw bedrijf hierin te ontzorgen, biedt APC een proatieve oplossing, namelijk: Monitoring & Dispatch Service.

Wat houdt APC Monitoring & Dispatch Service in?

Monitoring & Dispatch Service van APC is een remote monitoring en troubleshooting dienst, een garantieverlenging en een on-site reparatieservice in één. Deze proactieve oplossing stelt je in staat om APC UPS* op een betrouwbare, snelle en kostenefficiënte manier op afstand te laten bewaken en on-site te laten repareren indien nodig. Zo minimaliseer je downtime en kunnen jouw medewerkers zich volledig focussen op hun eigen werkzaamheden.

Met APC Monitoring & Dispatch Service krijg je:
24/7 remote monitoring: continue monitoring inclusief een proactief maandelijks risicorapport met kpi's en aanbevelingen. Dit minimaliseert de kans op downtime en/of onverwachte kosten;
24/7 remote troubleshooting: doet zich onverhoopt toch een probleem voor, dan staan expert technici op afstand voor je klaar;
Next Business Day probleemoplossing: indien een probleem niet direct op afstand kan worden opgelost, verhelpt een deskundige monteur deze on-site met reserveonderdelen. Dit gebeurt op basis van Next Business Day om jouw werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren.

Upgrade van de fabrieksgarantie

Monitoring & Dispatch Service van APC biedt eveneens een verlenging van de standaard APC UPS fabrieksgarantie naar 3 of 5 jaar (afhankelijk van de gekozen variant). Aangezien de service ook vervangingsonderdelen omvat, dient dit bij de initiële aanschaf van de UPS te worden aangekocht. Zo voorkom je onverwachte kosten voor reparatiekosten (arbeids-, installatie- en voorrijkosten) en de (directe toegang tot) onderdelen om het probleem op te lossen.

* Een APC UPS voorzien van SmartConnect of een netwerkkaart is vereist.

Youtube

Monitoring & Dispatch Services for Ed...

Toegevoegd: June 30, 2020, 12:32:32 PM
Van: Schneider Electric
Bekeken: 3240