€0.00
Winkelwagen

Sinds 1996 is Neomounts by NewStar de Europese marktleider op het gebied van betaalbare bevestigingssystemen voor monitoren, TV’s, LFD’s, projectoren, PC’s, laptops en tablets.

Ben je op zoek naar Neomounts producten? Bekijk dan het uitgebreide assortiment bij Centralpoint. In onze Neomounts winkel vind je de beste ophangsystemen welke doorgaans direct uit voorraad leverbaar zijn.

Neomounts by NewStar

Met onze decennialange ervaring is Neomounts de beste keuze voor al jouw AV & IT hardware ophangsystemen. Neomounts is actief in meer dan 30 landen met een uitgebreid assortiment producten dat bekend staat om hun hoge kwaliteit, betrouwbare design, installatiegemak en betaalbaarheid. In het Neomounts assortiment vind je o.a. monitorarmen, PC-houders, notebookhouders, tablethouders en thin client houders die het werken op kantoor een stuk aangenamer maken. Ook voor jouw TV of beamer thuis heeft Neomounts onder andere wandsteunen en plafondsteunen die eenvoudig kunnen worden bevestigd. Ook voor de zakelijke markt is er een groot scala aan montageoplossingen voor bijvoorbeeld presentatie- en educatiedoeleinden. Denk hierbij aan verrijdbare trolleys.

Gemaakt om te blijven

Neomounts producten zijn ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Ze zijn bedoeld om vastgepakt, bewogen, omhoog en omlaag verplaatst te worden, te zwenken en te draaien. En dat alles terwijl het kabelmanagement systeem van de producten, de kabels veilig en verborgen houdt vanaf de steun tot aan het scherm. Neomounts hecht grote waarde aan goede (sales) support. Bovendien zijn alle Neomounts producten van hoge kwaliteit waarop 5 jaar garantie wordt gegeven.

Neomounts by NewStar winkel online

Jouw Neomounts producten online kopen? Dat doe je natuurlijk bij Centralpoint. In onze online Neomounts winkel vind je alle producten in één overzicht. Altijd voor een scherpe prijs en tegen snelle levering.

Advies van de Neomounts by NewStar specialist

Neem contact op met het Centralpoint-team om te bespreken wat Neomounts voor jouw organisatie kan betekenen. Onze deskundige medewerkers weten alles over het productaanbod van Neomounts. Heb je vragen over een specifiek ophangsysteem of heb je advies nodig bij het kopen van een Neomounts steun? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat. We adviseren je graag!

Support gegevens
Support gegevens Neomounts by Newstar

Top Neomounts by Newstar producten