€0.00
Winkelwagen

Centralpoint heeft een uitgebreid assortiment Microsoft producten. In onze Microsoft winkel bestelt u alle Microsoft producten gemakkelijk en veilig.

Microsoft Gold Partner

Centralpoint is vanwege zijn expertise op het gebied van Microsoft producten en software in de afgelopen jaren onder andere benoemd tot Gold Certified Partner, Gold Volume Licensing Partner en Silver Small Medium Business Cloud Solutions Partner. Bovendien zijn wij sinds 2015 Microsoft Authorised Education Partner.

Advies van de Microsoft specialist

U kunt bij Centralpoint, dé Microsoft winkel, terecht voor al uw vragen. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u gericht te adviseren bij de aanschaf van Microsoft producten. Wij hebben een specialistische Software License desk met deskundigen die u graag helpen bij al uw vragen over Microsoft Software. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat. We adviseren u graag.

Support gegevens
Support gegevens Microsoft

CATEGORIEËN Microsoft

Speciale acties voor Microsoft

Geplaatst: December 2, 2021

Hoe maak je je presentatie levendiger en interactiever op elke locatie?

Presenteren is een essentieel onderdeel van werken op kantoor. Om te zorgen dat je boodschap goed overkomt is het belangrijk om je collega’s te betrekken met een levendig en mogelijk interactieve presentatie. Maar hoe doe je dit het beste? Ce...

Meer informatie
Hoe maak je je presentatie levendiger en interactiever op elke locatie?

Top Microsoft producten