€0.00
Winkelwagen

De dynamische Microsoft Surface DUO 2 voor optimale mobiele productiviteit

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Maak kennis met de Microsoft Surface DUO 2: een dynamisch device speciaal gebouwd voor mobiele productiviteit als nooit tevoren. De Surface DUO 2 beschikt over twee schermen die door een 360°-scharnier met elkaar zijn verbonden. Hiermee brengt het device het beste van Microsoft 365 en de wereld van Android™-apps samen voor een optimale productiviteit onderweg. Bestel de Microsoft Surface DUO 2 nu bij Dustin.
Bekijk producten

Microsoft Surface DUO 2 - rA day in the life

Door het revolutionaire ontwerp van de Microsoft Surface DUO 2 neem je jouw productiviteit overal mee naartoe in je broekzak. Het device weegt slechts 285 gram, is minder dan 11 mm dik in opgevouwen toestand en 5,5 mm dun als je hem uitklapt. Open het device en je onthult twee 5.8" PixelSense™ Fusion-beeldschermen, die zich ontvouwen tot 8.3" en voorzien zijn van hoge-resolutie Gorilla® Glass Victus. Daarnaast beschikt de Surface DUO 2 over een drievoudige camera aan de achterzijde, waarmee je de mooiste momenten vastlegt.

Behoud de focus, werk samen, communiceer en geniet van essentiële apps met de Microsoft Surface DUO 2. Geen gedoe meer met maar één app tegelijk op het scherm; je opent en bekijkt diverse apps nu op elk scherm om ze eenvoudig te raadplegen en niet meer te hoeven schakelen tussen apps. Je verplaatst afbeelding, tekst of bestanden in een handomdraai tussen jouw favoriete apps; slepen, neerzetten en klaar. Daarnaast is de Surface DUO 2 uitermate flexibel in gebruik: van boek- naar bewerk- of tentmodus, geen probleem. Het device past zich aan jouw manier van werken aan en zorgt er middels de krachtige batterij voor dat jij de hele dag door kunt.

Microsoft Surface DUO 2 - krijg meer gedaan

De Surface DUO 2 is beschikbaar met 128GB, 256GB en 512GB interne opslag en 8GB geheugen. Met de 'Jouw telefoon'-app koppel je de Surface DUO 2 en je Windows 10-pc eenvoudig aan elkaar. Zo heb je rechtstreeks toegang tot jouw werkzaamheden op je telefoon, maar dan direct op je pc.

Youtube

Microsoft Surface Duo 2 | A day in th...

Toegevoegd: December 15, 2021, 5:34:51 PM
Van: Microsoft Surface
Bekeken: 20122

Sorteren:
Weergave
Sorteren