€0.00
Winkelwagen

Logitech Tap Scheduler: hét planningspaneel voor vergaderruimtes

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware
Bekijk producten

Het vinden van een beschikbare vergaderruimte is vaak een uitdaging, waarmee je onnodig veel tijd kwijt bent. Logitech zorgt ervoor dat je via de Tap Scheduler zonder gedoe de juiste ruimte boekt. Bekijk dit handige planningspaneel nu bij Centralpoint.

Juiste plek. Juiste tijd

Een toekomstige of ad-hoc vergadering reserveren? De Tap Scheduler laat in één oogopslag de details van vergaderingen in de desbetreffende ruimte zien. Zo weet je direct of de ruimte beschikbaar is en kan je het gewenste tijdslot reserveren. Het ruime 10.1" touchscreen is zeer intuïtief in gebruik en beschikt over een olie-afstotende coating ter voorkoming van vingerafdrukken. De gekleurde ledlichten aan de zijkant van de Tap Scheduler laten van een afstand zien of de betreffende ruimte beschikbaar is. Zo voorkom je dat jijzelf en anderen gestoord worden tijdens een vergadering.

Eenvoudige bevestiging

De Tap Scheduler van Logitech is op eenvoudige en subtiele wijze te installeren bij elke gewenste ruimte; van privé werkruimtes tot vergaderruimtes en ontmoetingsruimtes. Het paneel is te bevestigen op glas, aan een deur, raamkozijn of op een muur. Geen zorgen over loshangende kabels; deze zijn volledig weg te werken in de muur, langs de deurpost of in andere richtingen met verschillende bedradingsopties. Zo zorg je voor een opgeruimde en professionele opstelling van jouw Tap Scheduler.

Tap Scheduler is compatibel met Microsoft Teams, Zoom Rooms, Robin en Meet.io.

Logitech videoconferentie oplossingen
Benieuwd welke videoconferentie oplossingen Logitech nog meer heeft?

Bekijk alle oplossingen

Youtube

Logitech Tap Scheduler Overview and S...

Toegevoegd: September 16, 2021, 5:55:19 PM
Van: Logitech
Bekeken: 48419