€ 0,-
Winkelwagen

Logitech Productivity collectie: robuuste hardware voor kernmedewerekers

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Aangezien elk type gebruiker andere behoeften heeft, biedt Logitech drie collecties om het beste uit ieders werkruimte te halen en de productiviteit te verhogen. Zo is de Productivity collectie van Logitech er speciaal voor kernmedewerkers op de werkvloer. Ontdek deze collectie nu bij Dustin.

Productivity collectie van Logitech

De Productivity collectie bestaat uit robuuste en betrouwbare apparaten. Dankzij de plug-and-play-connectiviteit voeren kernmedewerkers hun werkzaamheden optimaal uit. De collectie bevat de volgende accessoires:

MK540 ADVANCED Wireless Keyboard and Mouse ComboMK540 ADVANCED Wireless Keyboard and Mouse
Deze draadloze toetsenbord- en muiscombinatie is ontworpen voor precisie, comfort en betrouwbaarheid. Het stille keyboard is uitgerust met een numeriek toetsenbord en aanpasbare Fn-sneltoetsen. De ergonomiche muis biedt nauwkeurige tracking.

C930e Business WebcamC930e Business Webcam
Geniet van betere videovergaderingen dankzij helder beeld in Full HD 1080p, een breed gezichtsveld (90 graden) en 4x digitale zoom. RightLight™ 2-technologie en autofocus zorgen voor een scherpe videokwaliteit, óók bij weinig licht.

Zone Wireless HeadsetZone Wireless Headset
Deze Bluetooth®-headset is uitgerust met actieve ruisonderdrukking en goede geluidskwaliteit, zodat medewerkers zich overal optimaal kunnen concentreren. Handige, intuïtieve functies zijn o.a. de flip-to-mute-microfoon en het draadloos opladen met Qi.

Ontdek de andere Workplace Solutions van Logitech
Benieuwd naar de andere collecties van Logitech om het beste uit jouw werkruimte te halen en de productiviteit te verhogen? Bekijk dan eens de overige collecties:
Performance collectie: speciaal voor content creators, programmeurs, analisten en andere hoofdgebruikers;
Executive collectie: speciaal voor senior executives die hoogwaardige tools nodig hebben.