€ 0,-
Winkelwagen

Logi Bolt houdt jouw Ergo en Master accessoires veiliger en betrouwbaarder

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Logitech introduceert Logi Bolt. Met Logi Bolt wordt al jouw hardware op een vloeiende en veilige manier aan elkaar verbonden. Hierdoor is jouw werkplek in één keer gereed voor werken thuis, op kantoor of onderweg. Bekijk de mogelijkheden van Logi Bolt nu bij Dustin.

Logi Bolt is de technologie achter de Logitech Business producten. Deze technologie, die is ingebouwd in de nieuwste generatie draadloze apparaten voor business van Logitech, zorgt ervoor dat jij je producten altijd op veilige wijze kan gebruiken. Bolt doet dit door te zorgen voor een sterke en stabiele draadloze verbinding en door jouw apparaten te voorzien van een Bluetooth-beveiligingsmodus. De beveiliging zorgt ervoor dat de zakelijke producten van Logitech met Logi Bolt zowel in het apparaat als de ontvangers versleuteld zijn en deze twee apparaten alleen met elkaar verbinding kunnen maken. Hierdoor loop je minder risico dat externe apparaten via de Bluetooth-ontvanger op jouw computer kunnen inbreken.

Logi Bolt samen met de Ergo en Master Series for Business

Door de technologie van Logi Bolt te combineren met de nieuwe Ergo en Master Series for Business producten zorgt Logitech ervoor dat je jouw apparaten niet alleen overal veilig kan gebruiken, maar ook dat je gezonder werkt doordat je overal een ergonomisch verantwoorde werkplek kan creëren. Zo zorgt Logitech Ergo voor een natuurlijkere houding en minder spierbelasting terwijl de producten van de Master serie speciaal ontwikkeld zijn voor werken met precisie bij de meest complexe workflows.

Ontdek wat Logi Bolt voor jouw bedrijf kan betekenen. Klik hier om meer informatie aan te vragen.

Sorteren:
Weergave
Sorteren