€ 0,-
Winkelwagen

Back to school met Logitech

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Ga geheel voorbereid back to school met de accessoires van Logitech, speciaal voor het onderwijs. Bescherm iPads met de Combo Touch en Rugged Combo 3 (Touch) toetsenbordcases en geef leerlingen de vrijheid om flexibel taken uit te voeren met de Crayon stylus pen. Bekijk deze handige accessoires van Logitech nu bij Dustin.

Bekijk producten

De onderwijsproducten van Logitech zijn ontworpen om volledig te voldoen aan de behoeften van scholen en diens leerlingen. Zo beschermen de Combo Touch en Rugged Combo 3 (Touch) toetsenbordcases niet alleen de iPads, maar krijgen studenten hiermee eveneens de vrijheid om zonder irritaties te typen, creëren en navigeren op het device. Maak de ervaring compleet met de Logitech Crayon stylus pen, zodat leerlingen op hun eigen manier taken uit kunnen voeren. Kom hieronder meer te weten over de verschillende accessoires.

Logitech Combo Touch voor iPad Air (4e generatie)

De Combo Touch van Logitech is een veelzijdige toetsenbordcase met een overal klikbare, multi-touch trackpad. Dankzij de verstelbare standaard, kunne leerlingen met vier gebruiksmodi typen, schetsen, bekijken en lezen, zonder het toetsenbord te hoeven loskoppelen. Het toetsenbord toch verwijderen lukt binnen een handomdraai. Extra handig is dat het verlichte toetsenbord zich automatisch aanpast aan de omgeving met de 16 helderheidsniveaus. En dankzij Smart Connector-technologie hoef je niet te denken aan het opladen van de case; deze krijgt een directe stroomvoorziening via de iPad Air.

Heb je de Logitech Combo Touch nodig voor een ander type iPad, zoals de Pro 11" en 12.9"? Bekijk de toetsenbordcases hier.

Logitech Rugged Combo 3

Breng leren naar een hoger niveau met de dunne, beschermende Rugged Combo 3 van Logitech. De toetsenbordcase is uitgerust met afgedichte, comfortabele toetsen die niet los te wrikken zijn door priegelende vingers van leerlingen. Aangezien een ongeluk in een klein hoekje zit, is de case valbestendig, zodat de iPad beschermd blijft. Leerlingen genieten van vijf veelzijdige gebruiksmodi, zodat zij opdrachten op hun manier kunnen uitvoeren. Gebruik de case in weergave-, type-, teken-, lees- of cameramodus. Er is zelfs een handige plek voor de Logitech Crayon in de magnetische sluiting, zodat deze altijd binnen handbereik is.

Logitech Rugged Combo 3 Touch

De Rugged Combo 3 Touch is net als de Rugged Combo 3 een veelzijdig en bechermende toetsenbordcase. Deze case is echter uitgerust met een geïntegreerd Multi-Touch™-trackpad voor iPads. Met Multi-Touch-bewegingen op de nauwkeurige trackpad kunnen leerlingen swipen, knijpen en tweemaal tikken om elke opdracht uit te voeren. Dankzij de verstelbare standaard kan de iPad voor elke taak in de juiste hoek gezet worden. Bovendien wordt de Rugged Combo 3 (Touch) via de iPad gevoed via Smart Connector, waardoor je de case niet apart hoeft op te laden. Handig toch?

Logitech Crayon (vanaf iPad 2018 6e gen)

De Crayon stylus pen van Logitech heeft een kindvriendelijk ontwerp en dankzij de pixel-perfecte technologie kunnen leerlingen onder andere schrijven, visuele aantekeningen maken en illustraties creëren. Dit helpt bij het verbeteren van hun kritische denk-, schrijf- en luistervaardigheden, wat enorm waardevol is voor hun leer- en ontwikkelingsproces. Dit digitale potlood is compatibel met honderden apps op de iPad, biedt een schrijftijd van 7,5 uur en schakelt automatisch uit na 30 minuten zonder gebruik om batterijvermogen te besparen.

Youtube

Introducing Logitech Crayon for iPad ...

Toegevoegd: 24 april 2019 10:26:37
Van: Logitech
Bekeken: 49936

Rugged Combo 3 Product Overview

Toegevoegd: 19 december 2019 12:19:40
Van: Logitech
Bekeken: 50311