€0.00
Winkelwagen

LG is wereldwijd een van de grootste elektronica producenten ter wereld. In een groot aantal markten staat LG bekend om zijn innovaties, betrouwbaarheid en uitgebreide assortiment. De zakelijke oplossingen binnen het LG assortiment hebben wat te bieden voor bedrijven van alle soorten en maten.

UltraWide monitoren

LG UltraWide monitoren hebben een groot aantal voordelen ten opzichten van traditionele monitoren. De hogere resolutie geeft een optimaal beeld, met meer werkruimte en met de OnScreen Control software kan je deze werkruimte optimaal indelen. Een UltraWide monitor is de perfecte vervanging voor meerdere monitoren en heeft een uitgebreide connectiviteit waaronder USB-C Docking en Thunderbolt.

Thin Client

LG heeft reeds een geschiedenis met Zero Clients. Nieuw aan het assortiment zijn de LG Thin Clients. Thin Clients worden ingezet in zakelijke omgevingen, zoals ziekenhuizen, overheidsinstanties en educatieve instellingen. LG heeft een aantal modellen ontwikkeld als de Thin Client Box en het Thin Client All-in-One.

Advies van LG specialist Centralpoint

Als specialist adviseren wij u graag op het gebied van LG producten. Heeft u advies nodig bij het kopen van een LG monitor? Bent u op zoek naar de LG thinclient? Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat. We adviseren u graag.

Support gegevens
Support gegevens LG

Speciale acties voor LG

Geplaatst: October 28, 2021

Kun je je monitor gebruiken als tv?

Omdat we thuis een werkplek hebben ingericht is de woonkamer in veel gevallen opnieuw ingedeeld. Nieuwe devices en apparaten hebben een vaste plek gekregen. Wanneer je een kleinere woonruimte hebt, is het interessant om te kijken naar accesso...

Meer informatie
Kun je je monitor gebruiken als tv?

Top LG producten