€ 0,-
Winkelwagen

Maak jouw werkplek compleet met het thuiswerkassortiment van Lenovo

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Werken vanuit huis is niet meer weg te denken uit het huidige werkleven. Om jouw thuiswerkplek compleet te maken, heeft Lenovo een speciaal thuiswerkassortiment samengesteld. Hiermee kun je jouw werkzaamheden optimaal uitvoeren en een hogere productiviteit bewerkstelligen. Bekijk het assortiment van Lenovo nu bij Dustin.
Bekijk producten

Bekijk hieronder de uitgelichte Lenovo producten om jouw werkplek compleet te maken.

Lenovo ThinkCentre M70q

Lenovo ThinkCentre M70q

Deze compacte workstation is voorzien van een Intel® 10de generatie Core™ i5 processor, 16GB geheugen, 512GB opslag en onder andere vier USB-poorten (waarvan één met mogelijkheid voor snel opladen).

Lenovo ThinkPad E14

Lenovo ThinkPad E14

De Lenovo ThinkPad E14, welke minder dan 1,7 kg weegt en tot wel 12 uur meegaat, is ideaal voor onderweg. Deze 14" FHD ThinkPad is daarnaast uitgerust met een Intel® 11de generatie Core™ i5 processor, 16GB geheugen en 512GB opslag.

Lenovo ThinkVision T24i-20

Lenovo ThinkVision T24i-20

De FHD IPS-randen van de Lenovo ThinkVision T24i-20 vergroten jouw efficiëntie en de Eye Comfort-certificering zorgt voor minder vermoeide ogen. Daarnaast is deze 23.8" monitor uitgerust met een USB-hub en is het scherm kantelbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar voor een ideale zithouding.

Lenovo ThinkPad USB-C Dock Gen 2

Lenovo ThinkPad USB-C Dock Gen 2

De Lenovo ThinkPad USB-C Dock Gen 2 weegt slechts 325 gram en is daardoor eenvoudig mee te nemen. De docking beschikt onder andere over 2 USB 2.0-poorten, 1 HDMI-poort en 2 DisplayPorts.

Lenovo Tab M10 HD

Lenovo Tab M10 HD

De 10.1" Lenovo Tab M10 HD weegt slechts 410 gram en is uitgerust met Android 10, 2GB geheugen en 32GB opslag. De MediaTek Helio P22T processor houdt alles snel en soepel draaiend en biedt met 802.11 a/b/g/n/ac-wifi een snelle en sterke verbinding.

Lenovo ThinkSmart View

Lenovo ThinkSmart View

De Lenovo ThinkSmart View is een virtuele assistent, welke compatible is met Microsoft Teams en spraakgestuurde opdrachten voor je uitvoert. Het 8" device is uitgerust met een 5MP camera en middels het touchscreen start je met een simpele aanraking een Teams-vergadering.

Lenovo QWERTY toetsenbord met muis combinatie

Lenovo QWERTY toetsenbord met muis combinatie

Met de 2-in-1 plug-and-play micro-ontvanger sluit je deze draadloze toetsenbord- en muiscombinatie direct aan. De ledlampjes geven de batterijstatus van de muis aan en met de instelbare kantelvoetjes van het morsbestendige toetsenbord creëer je een comfortabele werkhouding.

★ Lenovo Premier Support
Neem jij de volgende stap in de ondersteuning voor jouw bedrijf en medewerkers? Upgrade dan naar Lenovo Premier Support. Je profiteert onder andere van:

- Uitgebreide ondersteuning voor hardware en OEM-software;
- Eén aanspreekpunt met ervaren technici 24x7x365;
- Technische accountmanagers voor proactief relatie- en escalatiebeheer;
- Voorrang op service en reparatieonderdelen.

Youtube

Lenovo Smart Tab M10 Tour

Toegevoegd: 8 januari 2019 18:27:00
Van: Lenovo
Bekeken: 119724

ThinkSmart View for Microsoft Teams

Toegevoegd: 5 februari 2020 02:44:19
Van: Lenovo
Bekeken: 27182

Sorteren:
Weergave
Sorteren