€ 0,-
Winkelwagen
Sorteren:
Weergave
Sorteren

Best verkochte camerafilters

Online camera filter kopen

In het assortiment van Dustin vindt al uw accessoires voor fotografie en video. Voor al uw UV filters, grijsfilters, polarisatiefilters en meer moet u bij Dustin zijn. Op onze website vindt u duizenden reviews van andere gebruikers. Daardoor wordt het kiezen voor de juiste camerafilter heel gemakkelijk.


Waar moet u op letten?

Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten voordat u een camerafilter kiest. Allereerst moet u weten welke diameter uw lens heeft. Camera's zijn aan de voorzijde voorzien van een schroefdraad waar accessoires, zoals een filter op bevestigt kunnen worden. De maat van dit schroefdraad komt overeen met de maat van uw lens. Wanneer u dus de maat van de lens weet, weet u welk schroefdraad u heeft. De schroefdraadmaten zijn gestandaardiseerd. Dit betekent dat een camerafilter van het ene merk ook op een camera van een ander merk pas.

Welke diameter heeft mijn camera?

Weet u niet welke diameter uw lens heeft? Voorop de lens staat bijna altijd de maat van de lens vermeld. Als er bijvoorbeeld ø55 staat, betekent dit een maat van 55mm. In de handleiding van uw camera staat de maat ook altijd genoemd als bijv. 'filtermaat' of 'lensdiafragma'.Een camerafilter online kopen doet u eenvoudig en snel op Dustin. Altijd tegen scherpe prijzen en met een snelle levering.

Lees meer

Best bekeken camerafilters

Mobotix Polarization Filter Camera filter - Zwart, Rood, Transparant
Mobotix Polarization Filter Camera filter - Zwart, Rood, Transparant
Mobotix MX-SM-OPT-POL. Filter type: Polarisatiefilter voor camera's. Aantal per verpakking: 1 stuk(s). Kleur van het product: Zwart, Rood, Transparant
Mobotix Polarization Filter Camera filter - Zwart, Rood, Transparant
185,- excl. btw
Bericht mij bij voorraad
Verwachte voorraad datum dinsdag 5 juli 2022
CamLink UV 62mm Camera filter
CamLink UV 62mm Camera filter
CamLink UV 62mm. Maat filter: 6,2 cm, Filter type: Ultraviolet (UV) camera filter. Aantal per verpakking: 1 stuk(s)
CamLink UV 62mm Camera filter
17,- excl. btw
Voorraad: 404
Levertijd: 1 werkdag