€0.00
Winkelwagen

Ontdek de intelligente en innovatieve Jabra PanaCast 50 videobar

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Jabra heeft de videobar opnieuw uitgevonden met de eerste 'new-normal-ready' intelligente videobar: de PanaCast 50. Je geniet van uitstekende audio, intelligente video en innovatieve 'whiteboard streaming'-techonologie, waarmee je jouw videovergaderingen naar een hoger niveau tilt. Ontdek wat de Jabra PanaCast 50 allemaal te bieden heeft. Bestel hem nu bij Centralpoint.

De Jabra PanaCast 50 is uitgerust met acht microfoons met beamforming-technologie, welke stemmen nauwkeurig herkent. De vier krachtige luidsprekers met trillingsvrije technologie leveren geluid van hoge kwaliteit. Daarnaast beschikt de innovatieve videobar over Panoramic-4K met drie 13MP camera's en 180 graden beeld. Doordat de PanaCast 50 alle aanwezige personen in de ruimte herkent (en het beeld hier automatisch aan aanpast) en sprekers automatisch in beeld brengt, komen deelnemers volledig tot hun recht. Bovendien beheer je vergaderzalen op een slimmere manier, doordat de videobar op anonieme wijze het aantal aanwezigen in de ruimte telt. Zit je boven de veiligheidscapaciteit om de sociale afstand te kunnen bewaren, dan geeft het systeem dit aan.

De 'whiteboard streaming'-technologie zorgt voor een optimale samenwerking waarbij het whiteboard real-time in beeld wordt gebracht tijdens vergaderingen. In de instellingen geef je eenvoudig aan waar het whiteboard zich bevindt en bepaal je de hoeken van het whiteboard voor een precieze weergave. De Jabra PanaCast 50 is gecertificeerd voor Microsoft Teams en Zoom en is geoptimaliseerd voor alle toonaangevende UC-platformen.