€ 0,-
Winkelwagen

iiyama staat voor bewezen expertise in de monitor business, een veelzijdig displayportfolio, kwaliteit en uitstekende klantenservice. iiyama levert betrouwbaar advies aan B2B-klanten en eindgebruikers. Ze concentreren zich op het vervaardigen van de beste kwaliteit, betrouwbare schermoplossingen die de ecologische voetafdruk minimaliseren en in lijn zijn met de nieuwste beschikbare technologieën.

De desktop monitorenzijn uitgerust met verschillende functies om u te helpen een werkruimte te creëren die het beste bij uw behoeften past. Snelle responstijd maken de monitoren zeer geschikt voor het bekijken van video's. De monitoren met een in hoogte verstelbare voet bieden hoge prestaties en een ergonomisch ontwerp. Met de nieuwste IPS- of VA-technologie en meerdere ingangen bieden de displays superieure kleurprestaties en optimale compatibiliteit met een breed scala aan multi-media-apparaten.

Advies van iiyama specialist Dustin

Onze deskundige medewerkers weten alles over de producten van iiyama. Heeft u vragen over een specifiek product? Zoekt u het beste scherm voor op kantoor? Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat. We adviseren u graag.

ProLite G-Master Large Format Displays Touchscreens Monitorarmen
Support gegevens
Support gegevens iiyama

Speciale acties voor iiyama

Geplaatst: 21 juni 2022

De nieuwe schermen van Iiyama met KVM Switch

Monitoren met KVM SWITCH Met de KVM-Switch kunnen gebruikers de randapparatuur (toetsenbord/muis/webcam), die via USB op hun monitor zijn aangesloten, delen met twee verschillende pc's. Verander eenvoudig de signaalinvoer in het OSD-menu van ...

De nieuwe schermen van Iiyama met KVM Switch

Top iiyama producten