€0.00
Winkelwagen

HP (voorheen Hewlett Packard) is één van de grootste en meest toonaangevende hardware fabrikanten ter wereld. In de HP shop van Centralpoint vind je een uitgebreid assortiment HP laptops, pc's, monitoren en andere populaire HP producten voor zakelijk- en privégebruik. Bekijk de populairste productcategorieën hieronder.

Duurzame impact HP

HP streeft ernaar om technologie te creëren die het leven overal voor iedereen beter maakt: voor elke persoon, elke organisatie en elke gemeenschap ter wereld. HP zet zich volledig in om de meest duurzame portfolio te realiseren om klanten in staat te stellen met minder impact op het milieu meer te kunnen bereiken. Lees meer hierover in het HP Duurzame Impact Rapport.

Advies van de HP specialist

Al sinds 2014 is Centralpoint HP Amplify Power Services Partner. Daarnaast zijn wij ook HP Amplify Workstations Business Specialist op het gebied van Workstations , HP Amplify PS Managed Services Certified en HP Amplify PS Support Services Certified op het gebied van services. Wij hebben deze statussen verkregen door onze grote kennis over het HP assortiment en goede service. Heb je vragen over HP producten? Onze deskundige medewerkers helpen je graag telefonisch, via e-mail of de chatfunctie. .

Support gegevens
Support gegevens HP

CATEGORIEËN HP

Speciale acties voor HP

Geplaatst: May 9, 2022

Herontdek het werk met Windows 11 en Microsoft 365

Door te investeren in moderne technologie met de nieuwste software maak je jouw werkplek veiliger en productiever. De apparaten van Microsoft met het nieuwe Windows 11 besturingssysteem en de software van Microsoft 365 maken jouw digitale wer...

Herontdek het werk met Windows 11 en Microsoft 365

Top HP producten