€ 0,-
Winkelwagen

Maak kennis met slim printen van HP+

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Slim printen is een feit met HP+. Dit slimme printsysteem denkt vooruit zodat je printer veiliger, productiever en duurzamer is. En HP+ houdt je printer altijd gebruiksklaar. Bekijk HP+ nu bij Dustin.

HP resilience

HP+* maakt je printer slimmer door het gebruik van Smart Cloud Resilience. Deze technologie detecteert problemen met je printer nog voordat ze voor vertraging kunnen zorgen en zoekt direct naar een oplossing. Daarnaast zorgt de Smart Security software ervoor dat je printer altijd up to date is op het gebied van beveiliging waardoor men niet ongewenst jouw netwerk op kan komen en je afdrukken privé blijven in een gedeelde kantoor ruimte.

Kies voor HP+ en krijg 6 maanden Instant Inkt en één extra jaar HP garantie


HP Instant Inkt

Nooit meer zonder inkt of toner met een HP Instant Inkt abonnement. Met dit abonnement, dat je op elk moment kunt aanpassen aan jouw behoeftes, wordt jouw werk efficiënter en zuiniger. HP zorgt er met deze technologie voor dat jij direct een nieuwe cartridge thuisbezorgd krijgt wanneer je toner of inktniveau laag is. En met een Instant Inkt abonnement bespaar je al snel 70% aan kosten.

HP+

Overal scannen, printen en faxen met de HP+ Smart-app


Smart App

Met de Smart-app van HP+ kun je overal scannen en printen. Hierdoor is het nog makkelijker om kopieën te maken van contracten, bonnetjes die je moet declareren te scannen of onderweg een email te printen. Je kunt zelfs een fax versturen met de HP+ Smart-app. En door de geavanceerde functies van de Smart-app worden documenten die op je telefoon scant bijgesneden, glad gestreken of op andere manieren bijgewerkt zoals jij dat wilt.

Verminder je ecologische voetafdruk met HP+


HP+ milieu

HP investeert met HP+ in het tegengaan van ontbossing. En door het gebruik van de slimme technologie verbruik je minder stroom, papier en inkt doordat je printer het meest optimale verbruik uitrekent en toepast. Daarnaast zorg je met HP Instant Inkt ervoor dat lege cartridges gerecycled en hergebruikt worden waardoor het plastic afval afneemt. Zo wil HP zorgen voor een meer duurzame wereld.*Bij het gebruik van HP+ is een HP account, een continue internetverbinding en gebruik van originele HP inkt- of tonercartridges vereist tijdens de gehele levensduur van de printer.

Lees de meest gestelde vragen over HP+


Lees hier de disclaimer

Youtube

HP+, the smartest printing system | H...

Toegevoegd: 19 mei 2021 13:27:13
Van: HP UK
Bekeken: 412

HP Instant Ink - Wat is Instant Ink?

Toegevoegd: 15 april 2021 09:49:26
Van: HP Nederland
Bekeken: 2608

Sorteren:
Weergave
Sorteren