€0.00
Winkelwagen

Werk ongestoord en razendsnel met HP EliteBook met Intel Evo technologie

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

HP EliteBook met Intel Evo technologie houdt jou overal verbonden. Deze laptops met 11de generatie Intel processoren en krachtige grafische kaarten zijn voorbereid op werken onderweg door hun razendsnelle respons en stabiele Wi-Fi 6 verbinding. Bekijk ze nu bij Centralpoint.

Met de HP EliteBook met Intel Evo heb jij een apparaat tot je beschikking waarmee elke ervaring soepel verloopt en je werkdag nooit meer hapert, waar je ook werkt. Je kunt met een gerust hart onderweg aan het werk zijn en zeker weten dat jouw videovergaderingen niet alleen stabiel maar ook haarscherp zijn.

Intel Evo

Intel Evo en HP EliteBook

Met Intel Evo zijn de krachtige notebooks van de HP EliteBook-familie voorzien van de 11de generatie Intel processoren. Deze krachtige CPU’s zorgen samen met de Intel Iris X grafische kaart voor genoeg rekenkracht om op elke locatie aan jouw wensen te voldoen en haarscherp beeld te tonen. Hierdoor kun je er altijd vanuit gaan dat de HP EliteBook laptops snel reageren als je aan het werk bent, en bovendien gebruik maken van efficiënte technologie waardoor je batterij zo lang mogelijk mee gaat en tussendoor snel oplaad. En met Intel Wi-Fi 6 is je verbinding altijd stabiel en razendsnel.