€0.00
Winkelwagen

Ergotron staat voor ergonomie en elektronica. Al meer dan 25 jaar levert Ergotron ergonomische producten voor beeldschermen om de interface en werkhouding te verbeteren. In de Ergotron shop van Centralpoint.nl vind je een uitgebreide keuze aan bureau-, wand en mobiele bevestigingssystemen, vertical lifts en monitor stands die thuiswerken en je werkplek op kantoor verbeteren.

Ergotron is een pionier in zit-sta werkplekken waarbij ze je monitoren en pc’s ondersteunen om een werkdag gezonder en vitaler te maken. Met de oplossingen van Ergotron kun je rustiger werken en wordt je ondertussen fysiek en intellectueel in beweging gehouden. De producten van Ergotron zijn met minimale inspanning al in hoogte en diepte te verstellen, zelfs als het gaat om zware beeldschermen.

Mensgerichte bewegingstechnologie

Ergotron stimuleert werkomgevingen. Of dit nu een thuiswerkplek is, een kantoor, in het onderwijs of in een zorgomgeving, met de producten van Ergotron optimaliseer je je werkhouding waardoor je vitaler en gezonder blijft. De producten van Ergotron hebben een lange levensduur en zijn makkelijk aan te passen aan jouw lengte en specifieke wensen om zo goed mogelijk aan jouw lichamelijke eisen te voldoen. En zo natuurlijk met je mee te bewegen tijdens je werkdag.

Support gegevens
Support gegevens Ergotron

Top Ergotron producten