€ 0,-
Winkelwagen

Dell Precision laptops en towers met NVIDIA® grafische kaart voor veelzijdige werkzaamheden

Nieuwsbericht bijgewerkt op 5/5/2022 in de categorie Hardware

De Dell Precision laptops en workstations zijn speciaal ontworpen voor de zakelijke markt. Met deze apparaten creëer je makkelijk een digitale werkplek waar je al jouw content en productiviteit tot zijn recht kan laten komen. En met de next-generation NVIDIA® grafische kaart en de nieuwste Intel-processors til je dit makkelijk naar een hoger niveau zonder direct een nieuw apparaat nodig te hebben. Bekijk de Precision 3000, 5000 en 7000-modellen nu bij Dustin.

Bekijk producten

De Precision serie van Dell bestaat uit twee lijnen. De krachtige en makkelijk mee te nemen laptops, en de betrouwbare en veelzijdige towers. Deze twee apparaten samen zorgen ervoor dat jij je werkplek precies zo kan inrichten als jij wilt. Waardoor je altijd kan werken op de manier die jij het prettigst vindt. De systemen zijn daarnaast ontworpen om hun gebruikers kracht, snelheid en betrouwbaarheid te bieden zodat jouw werkzaamheden moeiteloos worden uitgevoerd.

De Dell Precision laptops houden jou overal verbonden

De Precision series zijn onder te verdelen in de 3000, 5000 en 7000 series. De Precision 3000 zijn krachtige instapmodellen, bedoeld om jou aan het werk te houden waar je ook bent. Net als de 5000 serie zijn dit volledig te configureren 15” mobiele workstations met een dun en licht ontwerp. Voorzien van beeldschermen die de schermhelderheid automatisch aanpassen door middel van omgevingsdetectie, en ComfortView Plus die blauw licht verminderd, is het mogelijk om onvermoeid lange dagen te maken. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg werkt. En doordat deze apparaten voorzien zijn van de next-generation NVIDIA® grafische kaart en de nieuwste Intel-processors heb je altijd genoeg kracht om design- en dataverwerkingsprogramma’s te draaien.

De Dell Precision 7000 serie bestaat uit 17” laptops en krachtige workstations bedoeld voor zware arbeid. Deze apparaten zijn ontworpen voor grootschalige dataverwerking en het draaien van zware software zonder het risico dat de apparaten vastlopen of jij je werkzaamheden niet afkrijgt.
Door deze onderscheiding kun je binnen de Precision-serie altijd een apparaat vinden dat perfect aansluit bij jouw wensen en werkzaamheden.

Uitgelicht: Dell Precision 3560

De Dell Precision 3560 mobiele workstation is een ideaal instapmodel. Met een gewicht van nog geen 1,6 kg en het dunne ontwerp, is de workstation uitermate geschikt om mee te nemen zodat jij overal jouw werk kunt doen. Ondanks het lichtgewicht design zijn de Precision 3560-modellen zeer krachtig, dankzij de nieuwste Intel® Core™ processors en NVIDIA® pro grafische kaart. Je kan kiezen uit een i5 of i7-processor (11de generatie) met 8GB of 16GB geheugen en 256GB of 512GB opslag. Alle modellen zijn uitgerust met Windows 10 Pro besturingssysteem en Intel® wifi 6 (AX201) Wireless kaart met Bluetooth. Zo profiteer je van premium productiviteit binnen handbereik, waar je ook bent.

Dell towers, aan te passen naar jouw wensen

De towers van de Dell Precision lijn zijn krachtige apparaten die makkelijk zijn aan te passen naar jouw wensen. Net als de laptops zijn deze apparaten voorzien van de nieuwste generatie Intel-processoren en een NVIDIA® grafische kaart. En door hun kleine formaat en de mogelijkheid ze zowel staand als liggend neer te zetten zijn ze makkelijk aan te passen aan elke bureau-indeling die jij graag hebt. Daarnaast zijn de Precision-devices voorzien van de Dell Optimizer for Precision software, die ervoor zorgt dat jouw workstation automatisch wordt gemonitord en up-to-date blijft. Het intelligente platform verbetert automatisch en op de achtergrond kritieke onderdelen van de PC. Daarbij werken applicaties op volle kracht en wordt jouw productiviteit verhoogd, dankzij de laatste features op het gebied van conferencing, batterij en connectiviteit.

De kracht van NVIDIA® grafische kaart
Ervaar de kracht van de NVIDIA® professionele grafische kaart, die jou een indrukwekkende gebruikerservaring bezorgt. De Dell Precision 3560 is uitgerust met een NVIDIA® Quadro T500 (2GB GDDR6) grafische kaart. Hiermee ben jij gegarandeerd van de best-in-class meeslepende gebruikerservaring en werk je zonder problemen in 2D of 3D CAD.