€ 0,-
Winkelwagen

Cisco is wereldwijd de grootste fabrikant van netwerkapparatuur en netwerkoplossingen. Bij Dustin koop je eenvoudig Cisco routers, switches, access points en andere netwerkbenodigdheden zoals de producten van Cisco Meraki. In ons uitgebreide Cisco assortiment vind je alles wat je nodig hebt.

MKB oplossingen
Large Enterprise

Cisco Premier Partner & Online Partner of the Year

Dustin is sinds 2014 Cisco Premier Partner. Deze partnerstatus toont aan dat wij de technische kennis in huis hebben om jou te adviseren op het gebied Cisco networking- en datacenteroplossingen. De afgelopen jaren hebben wij ook meerdere Cisco prijzen gewonnen, waaronder Online Partner of the Year.

Cisco Meraki: gebruiksvriendelijk, veilig en schaalbaar

De producten van Cisco Meraki spelen in op de behoefte aan een flexibele, veilige netwerkomgeving voor kleine en grote bedrijven. Met Meraki access points, routers, switches, firewalls en endpoint management tools bouw je in korte tijd een betrouwbaar netwerk, dat je op elk moment eenvoudig kunt uitbreiden. Cisco Meraki is een cloud managed netwerk. Via één overzichtelijk online portal, het Meraki Dashboard, beheer je de integrale netwerkoplossing op afstand.

Cisco en Apple

Cisco en Apple zijn samen verantwoordelijk voor de beste mobiele oplossingen met Apple devices op Cisco-netwerken. Dankzij de integratie van iOS, macOS en de nieuwste technologie van Cisco kunnen bedrijven naadloos verbinding maken met zakelijke netwerken. Ook kunnen ze belangrijke bedrijfs­apps optimaliseren en samenwerken via audio- en video­gesprekken. Allemaal met de beveiliging die bedrijven nodig hebben. Meer informatie over de samenwerking en toepassingen van Cisco en Apple? Klik dan hier.

Cisco Marketing Partner of the Year

Dustin is benoemd tot Cisco Marketing Partner of the Year 2021. Wij werken samen met Cisco om zowel voor grote als kleine bedrijven iets te betekenen. Zo helpt onze Cisco expert jou onder andere met het opzetten van de beste netwerkinfrastructuur voor jouw bedrijf.

Advies van Cisco expert Dustin

Wil je meer weten of heb je vragen over een specifiek product? Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat. We adviseren je graag.

Support gegevens
Support gegevens Cisco

CATEGORIEËN Cisco

Speciale acties voor Cisco

Geplaatst: 5 september 2022

Back to Work met scherp geprijsde producten bij Dustin

De vakantie is afgelopen en de werkplek komt weer in zicht. Die is inmiddels heel anders vormgegeven. Je wisselt anno nu veel meer tussen kantoor, huis, werken onderweg of werken op een externe locatie. Dustin helpt je met alle wensen voor je...

Back to Work met scherp geprijsde producten bij Dustin

Top Cisco producten