€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 1737 bezoekers bekeken

Cisco Meraki GO

Meraki Go is WiFi gemaakt voor bedrijven met een bezetting tot maximaal 50 werknemers. Voeg meerdere WiFI netwerken toe voor verschillende gebruikers, creëer gebruikslimieten om overschrijding van de bandbreedte te voorkomen en beveilig je website met vooraf ingestelde website blocks.

Is Meraki Go geschikt voor mijn bedrijf?

Meraki Go is ontwikkeld voor kleine bedrijven met maximaal 50 werknemers, met een specifieke focus voor bedrijven met minder dan 20 werknemers. Deze bedrijven zullen over het algemeen geen IT personeel in dienst hebben en slechts één locatie bezetten. Specifieke bedrijven waar Meraki Go erg goed voor zal werken zijn; kleine kantoren, onafhankelijke retailers of lokale hospitality. Daarnaast zullen dit soort bedrijven over het algemeen geen complexe IT-benodigdheden als een extern datacenter hebben en waarschijnlijk ook andere cloud-applicaties draaien. Als laatste is het belangrijk om te noemen dat het prijspunt van Meraki Go een stuk lager ligt dan de bestaande Meraki producten en daarom kostentechnisch een stuk aantrekkelijker zijn.

Werkt Meraki Go samen met Meraki Enterprise producten als de MS, MX, MR, SM etc. series?

Geen van de Meraki Enterprise producten werkt samen met Meraki Go en gebruikers zijn niet in staat ze via dezelfde console te managen. Meraki Go wordt direct geconfigureerd en gemanaged via de Meraki Go Smartphone app, terwijl de Meraki Enterprise producten via het Meraki Dashboard beheerd worden.

Belangrijkste features

 • Security updates, tech support en garantie
 • Meraki Go smartphone app voor setup, alerts en analytics
 • Eenvoudig opzetten van 4 wifi netwerken
 • Gebruikslimieten opstellen op applicaties, websites of devices
 • Blokkeer websites
 • Mogelijkheid om stroom te verkrijgen via kabel of PoE
 • Youtube

  About Cisco Meraki

  Toegevoegd: 4 september 2018 19:59:13
  Van: Cisco Meraki
  Bekeken: 58662

  Meraki Go - Get Your Business Going

  Toegevoegd: 28 augustus 2018 15:39:44
  Van: Meraki Go
  Bekeken: 6867