€0.00
Winkelwagen

Belkin Zakelijk wil bedrijven inspireren om slimmer te werken, niet harder. Belkin streeft er voortdurend naar om aan de hand van eigen onderzoek en vormgeving steeds het allerbeste te ontwikkelen. Belkin staat bekend om zijn krachtige, betrouwbare en efficiënte oplossingen voor technologie en infrastructuur op de werkplek. De producten van Belkin variëren van dockingstations en hubs, draadloze laadsystemen en displaybescherming voor smartphones of smartwatches tot audio-/videoadapters en -kabels en spanningsbeveiligers die bijdragen aan een moderne werkomgeving.

Spanningbeveiligers

Zijn energiezuinig en bieden een beter energiebeheer, en worden geleverd met aangesloten-apparatuurgarantie. Voorzieningen als energiebesparing en geïntegreerde USB-aansluitingen zorgen voor ultiem gebruiksgemak en flexibiliteit. Bekijk ons volledige aanbod van spanningsbeveiligers.

Dockingstations en hubs

Zorgen voor een compact, centraal beheerpunt van waaruit meerdere randapparaten tegelijk kunnen worden aangesloten en bediend. Sluit apparaten aan op het enkele, gestroomlijnde aansluitpunt voor een snellere gegevensoverdracht en een volledige controle terwijl de apparaten van stroom worden voorzien. Bekijk alle verschillende dockingstations en hubs en onze Thunderbolt-kabels voor snelle gegevensoverdracht.

Datakabels

Geniet van een betere verbinding met de digitale wereld dankzij geavanceerde Ethernet-kabeltechnologie die een betrouwbare duurzaamheid, een beter signaal en snellere gegevensoverdracht biedt. Bekijk ons volledige aanbod van datakabels.

AV-adapters en -kabels

Bieden ongelooflijke, high-definition displaymogelijkheden voor de populairste digitale apparaten van dit moment dankzij AV-oplossingen die technologische leemtes opvullen en naadloos werken. Bekijk ons volledige aanbod van DVI, display en VGA, plus onze videokabels en kabeladapters.

SCREENFORCE-displaybescherming

De Belkin SCREENFORCE™-screenprotectors zijn ontwikkeld voor behoud van de look-and-feel van het telefoonscherm dat ze beschermen. De helderheid en de aanraakgevoeligheid van het touchscreen blijven gelijk waardoor u niet merkt dat er iets op het scherm zit. Elk SCREENFORCE-product wordt geleverd met alles wat nodig is voor nauwkeurige bevestiging van de screenprotector op het apparaat. Ontdek de beste oplossing voor uw Samsung-toestel, iPhone of Apple Watch.

Draadloze laadsystemen

Ervaar de vrijheid van een supersnelle, draadloze batterijboost. Deze veelzijdige laadoplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor een verbeterde efficiëntie, betrouwbaarheid en signaalcompatibiliteit. Daardoor is het mogelijk om nog sneller en makkelijker je apparaten draadloos een boost te geven.

Support gegevens
Support gegevens Belkin

Top Belkin producten