€ 0,-
Winkelwagen

Back to Work met scherp geprijsde producten bij Dustin

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Aanbiedingen

De vakantie is afgelopen en de werkplek komt weer in zicht. Die is inmiddels heel anders vormgegeven. Je wisselt anno nu veel meer tussen kantoor, huis, werken onderweg of werken op een externe locatie. Dustin helpt je met alle wensen voor je hybride werkplek. Wij voorzien je van een nieuwe laptop of pc, zorgen voor een beter beeld met een nieuwe monitor en samen met de juiste accessoires werk jij sneller en efficiënter door de rest van het jaar. Begin je terugkomst op kantoor dus goed met scherp geprijsde artikelen van Logitech, Lenovo, Microsoft en meer merken. Nu bij Dustin.

Uitgelicht: Dell Precision 3450 i5 8GB 256GB Windows 10 Pro

De Dell Precision 3450 is gemaakt om te bouwen aan de toekomst. Deze betaalbare workstation is voorzien van een professionele grafische kaart, een verbeterd geheugen en 11e generatie Intel® Core™ en Xeon® processors. Hierdoor kan deze computer al jouw werkzaamheden de hele dag aan.

+ Makkelijk uit te breiden op gebied van geheugen en grafische kaarten
+ Voorzien van DVD-lezer en DVD-writer

Uitgelicht: Microsoft Surface Laptop Studio 14.4” 16GB 256GB W11 Pro

Werk zoals je wilt met de Microsoft Surface Laptop Studio. Of het nu gaat om het compileren van code op een krachtige zakelijke laptop, multitasking terwijl je in een dockingstation in een perfecte hoek staat of om het schetsen van ideeën op een krachtige creatieve studio.

+ Krachtig 2-in-1 apparaat dat als laptop en als tablet gebruikt kan worden
+ Krachtige batterij die 19 uur meegaat zodat je de hele dag ongestoord kunt doorwerken

Uitgelicht: Acer 27" WQHD IPS monitor

Acer’s B6 27” WQHD monitor is ideaal voor gebruik in kantooromgevingen, bibliotheken en computerlabs. De hoge schermresolutie en levensechte kleuren levert dynamische en energieke beelden ongeacht je werkzaamheden, wat ervoor zorgt dat jij meer ontspannen naar je beeldscherm kan blijven kijken. Daarnaast zijn deze monitoren ergonomisch ontworpen en afstelbaar voor een gezonde werkhouding.

+ ENERGY STAR certificering voor duurzaamheid
+ Ingebouwde USB-hub voor een minder rommelig bureau

Uitgelicht: Nokia T20 tablet 10.4" 4GB 64GB

De Nokia T20 brengt de betrouwbare kwaliteit naar een haarscherp 10.4” 2K 1200x2000 scherm, met een batterij die tot 7 uur vergaderen mogelijk maakt. Deze features, samen met de krachtige processor en gegarandeerde 3 jaar beveiligingsupdates, zorgen ervoor dat jij op elke locatie kan werken. Ongeacht wat er gebeurd. .

+ Batterij voorziet tot 15 uur gebruik op één lading
+ Voldoet aan al Google’s vereisten voor zakelijk gebruik met de Android Enterprise Recommended certificering

Waarom upgraden?

Om jou zo goed mogelijk te kunnen laten werken hebben wij een selectie van kwalitatief sterke producten met scherpe prijzen samengesteld. Met topmerken als Microsoft Surface, Apple, DELL, R-Go, Philips AOC en meer helpen wij van Dustin jouw beste hybride werkplek samen te stellen. Er zijn altijd geschikte aanbiedingen waarmee je jouw werkplek kunt upgraden, of je nu op kantoor zit, thuiswerkt of liever overal onderweg wilt werken.

Bekijk onze scherp geprijsde Back to Work producten
Back to Work desktop en monitor bij Dustin
Back to Work laptop en tassen bij Dustin
Back to Work accessoires bij Dustin
Back to Work printers en smartphones bij Dustin
Sorteren:
Weergave
Sorteren