€0.00
Winkelwagen

Bescherm jouw kantoor nu met de populaire APC Smart-UPS

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Aanbiedingen

APC heeft de meest populaire zakelijke UPS-systemen tijdelijk in prijs verlaagd! De Smart-UPS beschermen jouw servers, storage en netwerken tegen stroomuitval en kortsluiting. En ze zijn nu tijdelijk extra voordelig geprijsd. Bekijk ze nu bij Centralpoint.

De bekroonde Smart-UPS™ van APC™ is de populairste noodstroomvoeding ter wereld voor servers, storage en networking. De SMT750IC en smt1500ic zijn voorzien van SmartConnect monitoring en PowerChute shutdown software en garandeert zo beschikbaarheid van uw meest bedrijfskritische toepassing.

Blijf altijd online en voorkom dataverlies

Zodra de stroom uitvalt levert een APC Smart-UPS onmiddellijk noodstroom aan alle aangesloten apparatuur. Doordat een APC UPS dit automatisch doet voorkom je ongewenste uitval van bijvoorbeeld een PC, server of switch. Met de gratis APC PowerChute software kun je zelfs kritieke IT hardware geautomatiseerd en gecontroleerd laten afsluiten als de accu van de ups bijna leeg is. Zo voorkom je dataverlies, downtime en fysieke schade aan hardware.

Veiligheid

Daarnaast beschermt een Smart-UPS aangesloten apparaten tegen piekspanning o.a. veroorzaakt door bliksem. Deze APC noodstroom voorziening is bij uitstek geschikt voor (klein)zakelijk gebruik.

Accuduur

De te verwachten accuduur lees je eenvoudig af in de runtime grafiek, je vindt deze terug tussen de productafbeeldingen. Je kunt zo eenvoudig zien hoelang de ups bij een bepaalde belasting noodstroom levert.

SmartConnect

Met behulp van de SmartConnect ethernet poort verbind je de Smart-UPS gemakkelijk met je netwerk en kan je hem eenvoudig op afstand monitoren.

Actievoorwaarden
  • Actie geldig tot en met 3-12-2021
  • Actie geldig zolang de voorraad strekt, OP=OP
  • Korting is reeds verwerkt
  • Maximaal 3 producten per klant