€0.00
Winkelwagen

In de Acer store van Centralpoint vindt u een uitgebreid assortiment Acer producten. Bij ons koopt u eenvoudig Acer Aspire, TravelMate en alle andere Acer computers en accessoires.

Acer Platinum Partner

Centralpoint is gecertificeerd Acer Platinum Partner. Dit speciale partnership houdt in dat Centralpoint u optimaal kan adviseren over alle Acer producten. Niet alleen voor zelfstandigen, maar ook voor middelgrote en grote bedrijven.

Advies van de Acer expert

Als Acer Platinum Partner heeft Centralpoint alle kennis in huis om u deskundig te adviseren. Wilt u weten welke Acer laptops het meest geschikt zijn voor zakelijk gebruik? Of welke beamer u het beste kunt gebruiken voor bedrijfspresentaties? De Acer experts van Centralpoint weten het. Neem contact met ons op via de contactopties rechts in beeld of chat met onze medewerkers.

Support gegevens
Support gegevens Acer

Speciale acties voor Acer

Geplaatst: January 20, 2022

Snel en veilig werken onderweg met de Acer Chromebook 515 en Spin 514

Werk sneller, beter en veiliger met de krachtige en stijlvolle Chromebook 515 of Spin 514 van Acer. De Chromebooks zijn voorzien van krachtige processoren en Corning Gorilla Glass waardoor deze apparaten perfect zijn voor werken onderweg. En ...

Snel en veilig werken onderweg met de Acer Chromebook 515 en Spin 514

Top Acer producten