€ 0,-
Winkelwagen

Eaton aanvullende garantie

Eaton biedt een reeks garanties en service-uitbreidingen voor plug-and-play en hardwired UPS-systemen tot een vermogensbereik van 200 kVA. De verschillende beschikbare opties betekenen dat je de voordeligste methode kunt kiezen om de prestaties en betrouwbaarheid van jouw apparatuur te waarborgen.

Weet je niet welke je nodig hebt? Eaton maakt onderscheid tussen verschillende types garantie:

1. Warranty +1 en Warranty +3
Warranty +1 en Warranty +3 servicepakketten geven je naast de standaard fabrieksgarantie extra gemoedsrust gedurende 1 of 3 jaar.

2. Warranty Advance
Dit aanbod biedt klanten gemoedsrust gedurende 3 jaar, dankzij een hoger serviceniveau in vergelijking met de normale standaardgarantie.

3. Connected Warranty +1 en Connected Warranty +3
Een complete service-oplossing voor jouw UPS. Verleng de standaard fabrieksgarantie met 1 of 3 jaar en geniet tegelijkertijd van een volledige gemoedsrust dankzij onze continue systeemconditie monitoring op afstand. Met de Connected Warranty garantiepakketten neemt Eaton de monitoring en het onderhoud van jouw UPS helemaal over.

4. Easy Battery+
Een batterijblister om jouw batterijen te vervangen.

5. Interventie
Ontvang één preventief onderhoud of de inbedrijfname van jouw nieuwe UPS van Eaton en de telefonische ondersteuning via de Eaton klantenservice.