Corel brengt CorelDRAW® Home & Student Suite X5 voor Thuisgebruik en Studenten uit

Nieuwsbericht geplaatst op 08-09-2010 in de categorie Software

Corel Corporation heeft vandaag de versie voor thuisgebruik en studenten uitgebracht van zijn toonaangevende en bekroonde software CorelDRAW® Graphics Suite X5. Met mogelijkheden om het pakket op maximaal 3 pc's per huishouden te installeren, biedt CorelDRAW Home & Student Suite X5 fantastische waarde, en beschikken gebruikers over alle vereiste gereedschappen voor het maken van prachtige ontwerpen of lay-outs voor projecten voor thuis of op school. Deze nieuwe grafische suite zit vol met tools voor het maken van uiteenlopende items als webafbeeldingen en T-shirtontwerpen, tot logo's, posters, wenskaarten en folders.

Dankzij de uitgebreide collectie inhoud die wordt geleverd bij de Home & Student Suite, kunnen gebruikers met gemak hun creatieve ideeën verkennen, en vervolgens omzetten in fantastisch resultaat. De suite bevat 1300 clipartafbeeldingen, 14 ontwerpsjablonen en meer dan 140 OpenType®-lettertypen. Met de nieuwe, ingebouwde zoekfunctie voor inhoud, Corel® CONNECT™, kunnen gebruikers zoeken naar afbeeldingen, sjablonen, lettertypen en foto's op hun bureaublad of op geselecteerde websites. Bovendien wordt de suite geleverd met nieuwe foto-effecten, zoals Levendigheid voor het versterken van kleurintensiteit, en Fotofilter voor het simuleren van verschillende soorten camerafilters. En laatste belangrijke vernieuwingen zijn de weergavemodus Pixels, waarmee gebruikers hun webafbeeldingen altijd in één keer foutloos kunnen voltooien, en het dialoogvenster Exporteren voor het web. De software wordt geleverd met een gedrukte startershandleiding in kleur, en twee uur aan trainingsvideo's (in het Engels) waarmee u snel aan de slag kunt.

CorelDRAW Home & Student Suite X5 voor Thuisgebruik en Studenten bestaat uit de volgende hoofdtoepassingen:

* CorelDRAW® X5: een intuïtieve toepassing voor vectorillustratie en pagina-indeling
* Corel® PHOTO-PAINT™ X5: een professionele beeldbewerkingstoepassing
* Corel® PowerTRACE®: een hulpprogramma voor het snel en nauwkeurig omzetten van bitmaps in bewerkbare vectorillustraties
* Corel CAPTURE™: een hulpprogramma voor het maken van schermafbeeldingen in één klik
* Corel® CONNECT™: afbeeldingen, sjablonen, lettertypen en foto's zoeken en onmiddellijk vinden op uw computer en geselecteerde websites dankzij de ingebouwde zoekfunctie voor inhoud
* PhotoZoom Pro 2: invoegtoepassing waarmee de kwaliteit van foto's behouden blijft bij het vergroten van digitale afbeeldingen in Corel® PHOTO-PAINT™ (registratie vereist)


Centralpoint.nl Nieuwsbrief

Alles als eerste weten? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief! U krijgt iedere week een e-mail met daarin de beste exclusieve acties en de nieuwste producten.

Aanmelden

Volg ons op:

Twitter Twitter Twitter