Consumentenbond: G DATA Internet Security 2008 wederom beste beveiligingspakket

Nieuwsbericht geplaatst op 09-05-2008 in de categorie Software

De Consumentenbond heeft G DATA Internet Security 2008 uitgeroepen tot beste beschermingspakket. In totaal werden er vijftien beveiligingspakketten onder de loep genomen en net als vorig jaar (en eerder ook in 2005) kwam G DATA als beste koop uit de test. De Consumentenbond geeft G DATA Internet Security 2008 als enige product een ‘goed’-beoordeling in de categorie virusbescherming. Tevens raadt de Consumentenbond G DATA aan omdat het één van de goedkoopste opties is.

Volgens de Consumentenbond biedt G DATA Internet Security 2008 op dit moment de beste bescherming voor PC’s. Naast de goede detectie en verwijdering van malware, prijzen de testers de snelle tijd van de virusscan en de goede (papieren) handleiding.

Van de vijftien softwarepakketten die de Consumentenbond heeft getest zijn er twee gratis verkrijgbaar. Deze presteren onvoldoende.

G DATA Internet Security 2008 is eerder deze maand ook als beste beveiligingspakket uitgeroepen in België, Zweden en Spanje. In Nederland werd het G DATA Internet Security pakket door de Consumentenbond vorig jaar en in 2005 ook al als “Beste Koop” uitgeroepen. Bij PCM, PC Magazine, Winmag en PC Consument viel G DATA afgelopen jaar ook al in de prijzen.


Centralpoint.nl Nieuwsbrief

Alles als eerste weten? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief! U krijgt iedere week een e-mail met daarin de beste exclusieve acties en de nieuwste producten.

Aanmelden

Volg ons op:

Twitter Twitter Twitter