ASUS ET2300 All-in-One PC is nu weer op voorraad

Nieuwsbericht geplaatst op 28-05-2013 in de categorie Hardware


De ASUS ET2300 is een volwaardige desktop PC met een 23 "multi-touch display. Met Intel i7 desktop-processoren, levensechte audio en gebruiker ergonomie al opgenomen in zijn slanke en strakke design, is de ET2300 perfect voor productiviteit en home entertainment. De ET2300 heeft een unieke dubbele scharnier die het mogelijk maakt om te worden gebruikt als een traditionele desktop met een rechte display en een digitale doek dat vlak parallel opvouwen tot het tafelblad. Het is de eerste All-in-One PC met een ingebouwde array luidspreker en subwoofer, een externe subwoofer, en ASUS SonicMaster-technologie, hierdoor zijn de prestaties van de ET2300 ongehoord ten opzichte van andere PC’s.

High-performance
De ASUS ET2300 wordt aangedreven door de 3e generatie Intel Core i7 desktop-processor met discrete NVIDIA GT630M (1GB/2GB) of Intel HD 2500/4000 graphics en zorgt voor indrukwekkende prestaties. WiDi maakt het gemakkelijk om audio, video en foto's met familie en vrienden te delen en genieten door middel van naadloze draadloze streaming naar WiDi-enabled HDTV's. Twee Intel Thunderbolt en vier USB 3.0-poorten bieden ultrasnelle data-overdracht snelheden en flexibele uitbreidingsmogelijkheden, terwijl de HDMI-ingang wordt de ET2300 in een HD-scherm voor game consoles en Blu-ray-spelers.

Multi-TouchScreen
De ASUS ET2300 heeft een innovatieve dubbele scharnier die het mogelijk maakt om plat parallel aan het tafelblad vouwen voor gemakkelijk en intuïtief gebruik van Windows 8 apps op de 10-punts multi-touch 23 "display. Een 178° brede kijkhoek IPS-display zorgt voor heldere, levendige beelden, waardoor de ET2300 een ideale gedeelde entertainment platform voor alle gezinsleden.

Beste audio
De ASUS ET2300 is de eerste All-in-One PC naar een array luidspreker en een interne subwoofer te gebruiken om een uitgebreide soundstage te leveren met meeslepende, surround sound. Ontwikkeld door de ASUS Golden Ear team van audio-experts, SonicMaster-technologie verfijnt verder geluidskwaliteit voor een breed frequentiebereik dat elk akoestisch detail weergeeft. Bovendien de externe subwoofer uitstrekt basrespons een volledig octaaf.

Toonaangevende betrouwbaarheid
ASUS desktops komen voort uit een traditie van de beste kwaliteit van het product, innovatie en duurzaamheid. Op basis van PCWorld USA 2011 Betrouwbaarheid en Service Survey, is ASUS door de gebruikers gerangschikt als de toonaangevende keuze voor Windows-desktops, daarbij verwijzend naar grote tevredenheid als gevolg van betrouwbaarheid, waarde, en stille werking. ASUS desktops ontving verdere lof voor de prestaties, design en connectiviteit.


ET2300INTI-B065K
ASUS ET2300INTI-B065K (ET2300INTI-B065K)
 • 23 " beeldschermdiagonaal
 • Touchscreen
 • 1920 x 1080 pixels resolutie
 • Wi-Fi
 • Intel Core i7 processorfamilie
 • 904,- excl.BTW
  1.093,84 incl.BTW   
  waardering
  voorraad: 2
  Gratis verzending!

  Centralpoint.nl Nieuwsbrief

  Alles als eerste weten? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief! U krijgt iedere week een e-mail met daarin de beste exclusieve acties en de nieuwste producten.

  Aanmelden

  Volg ons op:

  Twitter Twitter Twitter