Welkom als klant bij de samenwerking van Detron/Megasellers en Centralpoint.nl

Geachte klant van Megasellers.nl,

U heeft in het verleden een bestelling gedaan via Megasellers.nl. Megasellers.nl is medio vorig jaar overgenomen door Detron ICT en heeft daarbij ook de adresbestanden overgenomen. Recentelijk heeft Detron ICT besloten om voor alle leveringen van ICT hardware een strategische samenwerking aan te gaan met Centralpoint.nl (zie hier het persbericht).

Logo Megasellers.nl

Centralpoint.nl is een online aanbieder van computer- en ICT producten en biedt bedrijven, overheid en consumenten meer dan 750.000 artikelen van ruim 3.000 merkfabrikanten. Sinds 2001 is Centralpoint.nl marktleider op het gebied van online verkoop van notebooks, tablet PC's, desktop PC's, (file)servers, monitoren, software, PC-accessoires, mobiele telefonie, printers, netwerkproducten, een breed assortiment kantoorartikelen en alle mogelijke reserveonderdelen van ICT producten.

Mocht u prijsafspraken of andere leveringswensen hebben afgesproken met Megasellers.nl destijds, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via verkoop@centralpoint.nl. Mocht u behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek bij u op locatie om de mogelijkheden van leveringen via Centralpoint.nl verder te bespreken neemt u dan contact op met Brian van Gelder.

Brian van Gelder - Business Development Manager bij Centralpoint.nl

Brian van Gelder- Business Development Manager

U kunt mij bereiken van 09:00u - 17:30u op 020 - 347 23 33 of mail b.van.gelder@centralpoint.nl


Centralpoint.nl Nieuwsbrief

Alles als eerste weten? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief! U krijgt iedere week een e-mail met daarin de beste exclusieve acties en de nieuwste producten.

Aanmelden