Uw antwoord

Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is verwerkt?

Betalingen via Ideal of Creditcard zien wij direct binnenkomen. Betalingen via de Rabobank of telefonische overboekingen zien wij dezelfde dag nog binnenkomen. Via telebankieren of giro worden deze de volgende werkdag verwerkt. De gemiddelde tijd voor het overboeken met een acceptgiro is ongeveer 5 werkdagen. Betalingen via een eigen overschrijvingsbewijs of rechtstreeks gedaan op het postkantoor kennen een gemiddelde verwerkingstijd tussen de 5 en 10 werkdagen.

Zodra uw betaling bij ons is binnengekomen, ontvangt u daarvan per e-mail een bevestiging.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Suggesties

Centralpoint.nl Nieuwsbrief

Alles als eerste weten? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief! U krijgt iedere week een e-mail met daarin de beste exclusieve acties en de nieuwste producten.

Aanmelden

Snel en betrouwbaar

Thuiswinkel waarborg Centralpoint.nl is klaar voor IPv6

Bij Centralpoint.nl bestelt u veilig!

Contact opnemen

U kunt altijd terecht voor een antwoord op uw vragen over producten, bestellingen en garantie.

Kijk eerst bij de meest gestelde vragen, stuur uw vraag via het contactformulier of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op via 020 - 347 2323. U kunt ook een mail sturen naar info@centralpoint.nl.

Over Centralpoint.nl

Logo Centralpoint ArrowCentralpoint.nl is een toonaangevende merkonafhankelijke totaalleverancier van ICT producten en marktleider op het gebied van online verkoop van ICT producten, standaard software, kantoorbenodigdheden, supplies en reserveonderdelen. Bij Centralpoint.nl vindt u meer dan 750.000 producten van ruim 3.000 fabrikanten.

meer info over Centralpoint.nl

Volg ons op:

Twitter Twitter Twitter